Menu Sluiten

Verdelers Wastafelkranen

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

01076580107658

More info

tags: Douchesystemen – Badkranen – Wastafelkranen – Leveranciers Badkranen – Handelaars Badkranen – 

Wenst u meer info over verdelers wastafelkranen kijk dan vlug op https://www.grohe.be/nl_be/ | Verdelers Wastafelkranen

Kranen | Kraanwerk | Badkamer accessoires | Douches | Badkamer | 

Badkamer Verdelers Wastafelkranen

Badkamerverdelers hebben een aantal voordelen. Maar vaak worden mensen afgeleid door de vele opties en de voor- en nadelen van elk. Om te begrijpen welke badkamerverdeler voor jouw situatie het beste werkt, is het belangrijk om de verschillende types te begrijpen. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende types badkamerverdelers voor wastafelkranen.

Waarom Moet Ik Een Badkamerverdeler Kiezen?

Badkamerverdelers helpen je bij het regelen en centraliseren van de warm en koud watertoevoer naar je wastafel. Ze verminderen ook het risico dat je warm en koud water zal mengen, wat kan leiden tot schade aan je leidingen. De badkamerverdeler is vaak onderdeel van de wastafelkraan, maar soms moet de verdeler er los bijgekocht worden.

Hoe Werkt Een Badkamerverdeler?

Een badkamerverdeler bestaat meestal uit 3 componenten: twee kranen (een voor koud en een voor warm water) en een draaibare spoelknop die warm en koud water mengt. Hiermee kun je ervoor zorgen dat de juiste temperatuur komt uit de kraan, afgestemd op je behoefte.

Wat Zijn De Voordelen Van Een Badkamerverdeler?

Het voornaamste voordeel van een badkamerverdeler is dat je beter controle kunt uitoefenen over het water dat je consumeert. Je hebt altijd de juiste combinatie van warm en koud water en daardoor wordt de kans kleiner dat je warm of koud water verspilt. Bovendien is het veel gemakkelijker om de juiste temperatuur van het water te vinden met een badkamerverdeler, waardoor je comfortabeler doucht of handen wast.

Welke Types Badkamerverdelers Er Zijn

Er zijn veel verschillende soorten badkamerverdelers en ze hebben allemaal hun eigen voordelen. Laten we de belangrijkste verdelers hebben eens kort bekijken:

Regelbare Badkamerverdeler

Een regelbare badkamerverdeler is misschien wel de populairste optie. Het heeft verschillende momenten, waardoor je eenvoudig de temperatuur van het water kunt selecteren via de draaiknop. Regelbare verdelers zijn relatief goedkoop, stijlvol en makkelijk te gebruiken.

Tweehendels Badkamerverdeler

Een tweehendels badkamerverdeler lijkt qua karakteristieken veel op de regelbare verdeler. Het heeft echter twee knoppen of hendels ipv een draaiknop. Het is een goede optie voor mensen die wat extra comfort en controle willen bij het regelen van de watertemperatuur.

Grohe Badkamerverdeler

De Grohe badkamerverdeler is misschien wel een van de meest innovatieve opties. Met deze verdeler kun je via een smartphone-app de temperatuur van het water instellen. Je hebt meerdere functies zoals de ´safe stop´ waarmee je het water automatisch na 30 seconden laat stoppen, het ´hygiene functie´ waarmee je de temperatuur naar een hygiënisch acceptabel niveau verhoogt en ga zo maar door.

Conclusie

De badkamerverdeler is een must als je een goede mix tussen warm en koud water wil bereiken. Of je nou een regelbare verdeler, tweeknops verdeler of een geavanceerde Grohe verdeler kiest, je hebt altijd de mogelijkheid om het water te regelen naar je eigen behoefte. Bezoek Grohe om te zien welke wastafelkranen je kan kopen met een badkamerverdeler.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Verdelers wastafelkranen

!–StopPubText–>.