Menu Sluiten

Expert Badkamermeubelen

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgiƫ

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

More info

tags: Badkamermeubelen – Bedrijven Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – 

Wenst u meer info over expert badkamermeubelen kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Expert Badkamermeubelen


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert badkamermeubelen

NO AI

onze partners d.engels onze firma is sinds uitgegroeid tot een draaischijf in grote en kleine huishoudelijke toestellen voor kleinhandel en keukenspecialisten. Atag deze apparaten houden rekening met de nieuwste kooktechnieken nieuw bij atag jaar garantie rg tegels keramische vloer en wandtegels natuursteen laminaatparket professionele machines en accessoires voor de vloerder en doehetzelver. Van marcke kom binnen in je badkamer van morgen. Louis culot natuursteenbedrijf louis culot van opstal beslag voor keukenmeubelen badkamermeubelen kantoormeubelen. Van hoecke expert in functioneel keukenbeslag. Aro maatwerk voor de onafhankelijke vakman. Himacs de nieuwe generatie verken droom en ontdek. Venduro venduro bouwt al jaren dampkappen. Wat begon als een vak is uitgegroeid tot een passie. Een passie die ons tot een uit.

sanitair home about diensten verwarming sanitair ventilatie zonneboilers foto s contact sanitair s scroll dienst sanitair beleef water en warmte net als uw slaapkamer is de badkamer n van de meeste belangrijke ruimtes expert badkamermeubelen voor bedrijven op maat Het is een plek waar u tot rust kan komen na een drukke werkdag. Wie doet dat niet graag in een functionele en goed genstalleerde badkamer bij chauffa technics zorgen we voor installatie en reparatie van alle sanitair in liedekerke. Vakmanschap een badkamer plaatsen is niet altijd zo eenvoudig De prijsbepaling van expert badkamermeubelen Naargelang de grootte van de werken moet u met een aantal zaken rekening houden. Het plaatsen of vervangen van een kraan of badkamermeubel is eenvoudig maar het installeren van een volledig nieuwe badkamer eist toch het nodige vakmanschap. Herstellingen bij chauffa technics voorzien we uw b.

Wat je wil weten over Expert badkamermeubelen

zoeken verzendensluiten particulier zakelijk verzekeringen login vacatures contact nl nl en fr info.berespogroup.com gratis offerte toggle navigation reparaties renovaties antislip expert in reparaties gratis offerte wat we doen nieuws referenties faq vacatures contact login particulier zakelijk verzekeringen voorwaarden privacy disclaimer cookies nl en fr reparaties badkuip reparaties douchebak reparaties wastafel reparaties toilet reparaties raam reparaties deur reparaties aanrechtblad reparaties badkamermeubel reparaties dorpel reparaties vensterbank reparaties vloer reparaties tegel reparaties wand reparaties overige reparaties repareren bespaart vakkundige herstellingen op een hoogwaardige manier afgewerkt. .