Menu Sluiten

Overzicht Spiegelkasten Badkamer

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgi├ź

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

More info

tags: Badkamermeubelen – Bedrijven Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – 

Wenst u meer info over overzicht spiegelkasten badkamer kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Overzicht Spiegelkasten Badkamer


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Overzicht spiegelkasten badkamer

NO AI

home bureau projecten contact vacatures exit button architectuur interieurarchitectuur bouwcordinatie ontwerp epbverwezenlijking nieuwsbrief first name last name lt vorig project overzicht volgend project gt terrazzo inrichten van een badkamer en traphal open bebouwing te belsele in een bestaande woning willen de bewoners de grote zolderruimte bij de leefruimte betrekken. Er wordt een nieuwe comfortabele trap gestoken in een bestaande bergruimte die uitgeeft op een polyvalente nachthal met aansluiting voor een kachel zithoekje en berging. Er worden twee extra ruime slaapkamers met ingebouwde kastenwanden ingetekend en het verdiep voorzien van een extra badkamer met alle voorzieningen. In de schuine dakvlakken worden voldoende nieuwe veluxen geplaatst die in combinatie met een nieuwe wit gelakte parketvloer de zolderverdieping tot een enorme aanwinst voor de woonruimte maken. De kamerdeuren worden om deze en om esthetische redenen dri.

uw badkamer compleet van badkamermeubel tot sauna duravit welkom op duravit.be nederlands werd automatisch als taal herkend overzicht spiegelkasten badkamer zorgt voor een snelle ROI Franccedilais for the pro pro.duravit find a retailer favorites egypt belgi belgique schweiz international norway nederland sterreich japan amrica latina vietnam united states deutschland united kingdom espaa tunisia india czechia italia danmark polska china trkiye france sverige zoeken suchen inspireren producten plannen realiseren service inspireren ontdek de fascinerende en veelzijdige duravit badkamerwereld get inspired tijd voor een nieuw begin. Duravit design days more design. More duravit. More you. Badkamerideen inspiration for small bathrooms powder rooms amp more. Brochures referenties producten innovatie uitstekend design en de hoogste productkwaliteit. Washing wastafels badkamermeubels accessoires kraanwerk bent u geïnteresseerd in overzicht spiegelkasten badkamer Toileshing wc s bidets douchetoiletten bad.

Het domein van Overzicht spiegelkasten badkamer

home te koop te huur nieuws referenties contact appartement te huur in zottegem terug naar overzicht zottegem appartement neerhofstraat bus zottegem dit gezellig en instapklaar appartement is gelegen in een zijstraat van de heldenlaan in hartje zottegem. Het appartement biedt u volgende indeling inkom woonkamer ingerichte keuken terras … Lees meer routebeschrijving contacteer ons ligging details indeling foto s dit gezellig en instapklaar appartement is gelegen in een zijstraat van de heldenlaan in hartje zottegem. Het appartement biedt u volgende indeling inkom woonkamer ingerichte keuken terras apart toilet ingerichte badkamer en slaapkamers waarvan met balkon voorzien van een kleine berging. Voor de gemeenschappelijke kosten het verbruik van koud en warm water het verbruik van de centrale ver.