Menu Sluiten

Gamma Spiegelkasten Badkamer

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgiƫ

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

More info

tags: Badkamermeubelen – Bedrijven Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – 

Wenst u meer info over gamma spiegelkasten badkamer kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Gamma Spiegelkasten Badkamer


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gamma spiegelkasten badkamer

NO AI

wie is wie historiek home nieuwigheden webshop catalogus . Scharnieren en klepsystemen . Ladesystemen . Sloten . Verbindingsbeslag en profielen . Schuifdeurbeslag . Bouwbeslag . Verlichting . Bankdragers . Kantoorinrichting . Keuken en badkamerinrichting . Multimedia en specials . Poten en wielen . Garderobesystemen . Sierbeslag technische tekeningen . Scharnieren en klepsystemen . Ladesystemen . Sloten . Verbindingsbeslag en profielen . Schuifdeurbeslag . Bouwbeslag . Verlichting . Bankdragers . Kantoorinrichting . Keuken en badkamerinrichting . Multimedia en specials . Poten en wielen . Garderobesystemen bestelformulieren prijslijsten vacatures contact home nieuwigheden nieuwigheden lade uitsparing fixol met dez.

dedecker voorjaarsactie algemene verkoopsvoorwaarden privacybeleid website beleid bedrijf nederlands nederlands deutsch english franais home keukens badkamers verdelers contact shape shape is een model met rechte fronten in massief kunststof. Verkrijgbaar met greep of tipon. Zoek een verdeler in de buurt kleuren en materialen algemeen massief kunststof witte kern b wit massief kunststof zwarte kern diamantgrijs d gamma spiegelkasten badkamer firma stofgrijs . lichtgrijs . wit . zwart wastafels opbouwkommen wdm kunstmarmer xxmm semiopbouwbak wrrm solid surface xxmm semiopbouwbak wrr kunstmarmer xmm wrr kunstmarmer xxmm wrv kunstmarmer xxmm ons gamma is opgebouwd uit een reeks modulaire onderkasten en kolomkasten die moeiteloos met elkaar gecombineerd kunnen worden tot een speels en aantrekkelijk geheel heb je belangstelling in gamma spiegelkasten badkamer Dit standaard modulaire gamma werd uitgebreid met een waaier aan kastaanpassingen en accessoires waardoor de meubels volledig aangepast kan worden aan de noden en wensen van de klant. Het vaste gamma bestaat uit een modulair geheel van onderkasten met verschill.

Data over Gamma spiegelkasten badkamer

home winkel producten diensten badkamerrenovatie realisaties contact offerte menu meubels en sanitair in onze winkel in begijnendijk staan er een tiental basiscombinaties badkamermeubels voor jou klaar. Met deze basiscombinaties van cm tot cm groot krijg je een perfect idee van de mogelijkheden. Verschillende combinaties kleuren en uitvoeringen kies je naar eigen smaak en wens greeploze deuren pushtoopen verschillende soorten grepen … Bij audrey en joeri kan je altijd terecht voor advies welke formaten passen goed bij elkaar welke accessoires passen bij de meubels enzovoort. Had je toch nog een andere uitvoering in gedachten dan is maatwerk de oplossing. Ook daarvoor kan je terecht bij tegeltrend. Overzicht badkamermeubels en sanitair badkamerspiegels naast vlakke spiegels en spiegelkasten hebben wij ook audiospiegels in ons assortiment je favoriete muziek terwijl je in de badkamer bent dat kan met de full option audio spiegel sluit je aan via usb gsm … En de spie.