Menu Sluiten

Diensten Waterbesparende Producten

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE is ‘s werelds marktleider in de sanitairbranche

Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt. Onze kernwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid dragen wij hoog in het vaandel om je overal en altijd “Pure Freude an Wasser” te bieden.

GROHE voor je badkamer

Designs dat bij je past. Van kranen en douchesystemen tot douche-wc”s en keramiek – geniet van een perfecte ervaring met GROHE. (meer info)

GROHE voor uw keuken

Welkom bij het slimste productportfolio in de branche, waar keukenkranen, watersystemen en consumentgerichte functies worden gecombineerd met een uitstekend ontwerp. Geniet van de ultieme GROHE keukenervaring. (meer info)

GROHE SENSE – De slimme watersensor

GROHE Sense detecteert de aanwezigheid van water, controleert de temperatuur en vochtigheid en meldt problemen meteen, voordat ze tot iets ergers kunnen leiden. (meer info)

Onze kernwaarden

Kwaliteit, Technologie, Design en Duurzaamheid. Vierfundamentele pijlers. We leggen de lat extreem hoog zodat je altijd hetverschil kunt voelen wanneer je een GROHE kraan of douche gebruikt.

GROHE vind je inmiddels in meer dan 130 landen wereldwijd.

01076580107658

More info

tags: Douchesystemen – Badkranen – Wastafelkranen – Leveranciers Badkranen – Handelaars Badkranen – 

Wenst u meer info over diensten waterbesparende producten kijk dan vlug op https://www.grohe.be/nl_be/ | Diensten Waterbesparende Producten


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Diensten waterbesparende producten

NO AI

toggle navigation uw partner in facilitaire diensten home over ons activiteiten schoonmaakonderhoud glasbewassing renovatie indusrile reiniging ongediertebestrijding algemene schilderwerken parkingonderhoud groenonderhoud gevelreiniging multiservices jobs contact glasbewassing groenonderhoud industrile reiniging klusjesdienst ongediertebestrijding parkingonderhoud algemene schilderwerken schoonmaakonderhoud sneeuwruimen over ons een aangenaam werk en leefklimaat hangt nauw samen met een verzorgde omgeving. Met ics services heeft u geen omkijken naar uw facilitaire processen. Met bijna jaar ervaring kennen en begrijpen wij de wensen en behoeften van iedere onderneming diensten waterbesparende producten passend voor uw onderneming Geen oplossingen van het schap maar naadloos op uw bedrijfsproces afgestemde dienstverlening. Ics services houdt rekening met de bijzonderheden van uw organisatie uw activiteiten en uw medewerkers. De toekomst is groen ics neemt duurzaamheid serieus. Niet alleen door het gebruik van milieuvriendelijke producten maar ook door het.

serviceproviders gebied extranet fr nl en over ima benelux over de groep en geschiedenis waarden aandeelhouders en bestuur vestigingen kerncijfers van de ima groep mvoaanpak ima groep certificaten van de ima groep onze troeven onze expertise innovatie en transformatie ons netwerk onze offers mobiliteit woning gezondheid en welzijn loopbanen neem contact met ons op over de groep en geschiedenis waarden aandeelhouders en bestuur vestigingen kerncijfers van de ima groep mvoaanpak ima groep certificaten van de ima groep onze troeven onze expertise innovatie en transformatie ons netwerk onze offers mobiliteit woning gezondheid en welzijn loopbanen neem contact met ons op serviceproviders gebied extranet fr nl en accueil over de groep mvoaanpak ima groep mvoaanpak. Mvoaanpak bekijk ook eens diensten waterbesparende producten Onze mvoaanpak een vrijwillig en strategisch engagement de ima groep kiest resoluut voor maatschappelijk verantwoord ondernemen mvo om goede sociale maatschappelijke ecologische en econ.

Toelichting over Diensten waterbesparende producten

over agso waterbedrijf afvalbeheer stadsontwikkeling t walletje meldpunt reglementen nieuws veelgestelde vragen educatie contact zoeken home producten en diensten drinkwater waterscan waterscan via de waterscan wenst het waterbedrijf de klanten aan te zetten om duurzamer om te gaan met water en om waterbesparende maatregelen te nemen. Wanneer u een waterscan aanvraagt komt een medewerker van het waterbedrijf bij u thuis langs. De waterscan bestaat uit verschillende delen de waterscan start met een gesprek om je watergebruik te bespreken je krijgt uitleg over de stand van de meter en hoe je die moet aflezen de waterscanner gaat samen met jou rond in je woning om de toestellen die water verbruiken na te kijken. Hij bekijkt of er mogelijkheden zijn om minder water te verbruiken. Hij voert een lektest uit. De waterscanner controleert of er leidingen uit lood in je woning zijn dat ka.