Menu Sluiten

Maatwerk Badkamer Kolomkasten

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgiƫ

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

More info

tags: Badkamermeubelen – Bedrijven Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – 

Wenst u meer info over maatwerk badkamer kolomkasten kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Maatwerk Badkamer Kolomkasten


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Maatwerk badkamer kolomkasten

NO AI

bekijk realisaties dieter houthoofd totaalinterieur timmer schrijnwerk contact menu dieter houthoofd dieter houthoofd is jouw partner in totaalinterieur. We gaan aan de slag in je kook slaap leef werk en wasruimte. Je kan bij ons terecht voor zowel een totaal inrichting als een kleine verandering. Samenwerken dieter komt bij je langs om jouw project perfect vorm te kunnen geven. Na een plaatsbezoek ontvang je een ontwerpvoorstel op maat. Alles wordt in ons eigen atelier gemaakt en door ons eigen team geplaatst maatwerk badkamer kolomkasten zijn zeer gewild Enkele uitgewerkte cases klik op onderstaande cases voor een kijkje op het eindresultaat foto productie productie productie productie productie productie productie productie productie productie toogmeubel productie productie productie productie productie productie productie productie productie bistro toiletmeubel in woodline decor bistro toiletmeubel in woodline decor bistro toiletmeubel in woodline decor bistro toiletmeubel in woodline decor bistro toiletmeubel in woodline decor keuke.

bedrijf home partners portfolio showroom nieuws vacatures expertise italian design comfort sanitair ecologie en duurzaamheid producten accessoires baden badmeubels waskommen douches kraanwerk sanitair installatiemateriaal spiegels verlichting spoeltafels keukeninrichting ventilatie verwarming vloerverwarming waterontharders warmtepompen boilers wc handenwassers projecten services helpdesk vind je vakman d ontwerp contact nederlands search badmeubels amp waskommen versani specialiseerde zich sinds jaar in kwalitatief hoogwaardig en origineel bad meubilair van europese origine. Een versani wasmeubel is maatwerk voor iedere klant versani specialiseerde zich sinds jaar in kwalitatief hoogwaardig en origineel bad meubilair van europese ori.

De discipline van Maatwerk badkamer kolomkasten

bebra keukens badkamers dressings contact contacteer ons voor vrijblijvende informatie stuur ons een bericht contacteer ons straatsburgdok noordkaai antwerpen emailprotected home badkamers organisatie dankzij onze stijlvolle badkamers wilt u de voorziene badkamerruimte optimaal benutten doe dan beroep op het maatwerk van bebra. In uw badkamer primeert uiteraard onderhoudsvriendelijkheid maar het oog wil ook wat Het uitpluizen van maatwerk badkamer kolomkasten Dankzij ons uitgebreide aanbod wat betreft de afwerking voorzien wij voor u de meest stijlvolle en elegante badkamerkasten en meubels. Onze materialen zijn onderhoudsvriendelijk en worden door onze vakmannen en vrouwen vlekkeloos afgewerkt. Bepaal zelf de stijl van uw badkamermeubels en kasten op basis van uw smaak en budget ontwerpen en produceren wij badkamerkasten van hoge kwaliteit. De kasten zijn steeds op maat van uw badkamer en zorgen zo voor een harmonieus geheel. Op een natuurlijke en onopvallende manier integreren wij grote maatkasten wastafels spiegelkasten kolomkasten en hangkasten. Extra opbergruimte creren.