Menu Sluiten

Badkamermeubelen

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgiƫ

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

Badkamermeubelen

Badkamermeubelen zijn niet alleen functionele elementen in een woning, maar ze bepalen ook in grote mate de sfeer en stijl van de badkamer.

Bij de keuze voor het juiste badkamermeubel komt dan ook meer kijken dan men op het eerste gezicht zou denken. Of het nu gaat om een grote of kleine ruimte, de juiste meubels kunnen een wereld van verschil maken in zowel gebruiksgemak als esthetische uitstraling.

Innovaties in hedendaags badkamermeubilair zijn een drijvende kracht achter de ontwikkeling van nieuwe stijlen en functionaliteiten.

Deze innovaties streven ernaar om badkamers niet alleen praktischer te maken, maar ook om ze te transformeren tot een plek van luxe en ontspanning.

Het Belgische bedrijf Detremmerie, gevestigd i.

More info

tags: Badkamermeubelen – Bedrijven Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – 

Wenst u meer info over badkamermeubelen kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Badkamermeubelen


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Badkamermeubelen

NO AI

mailoutline infobkconcept.be phone home badkamers onze werkwijzerealisaties totaalconcepten renoveren van a tot zrealisaties totaalconcepten wellness spa s villeroy bochspa s kinedorealisaties blogs reviews uitverkoop solliciteren contact menu uitverkoop wij verkopen toonzaalmodellen aan mooie prijzen. Toonzaalmodel badkamermeubel detremmerie cm te koop toonzaal badkamermeubel detremmerie cm zelf af te monteren en af te halen in onze toonzaal in geel. Lees meer toonzaalmeubel sanibell krijtwit te koop toonzaalmeubel sanibell decor krijtwit inclusief wastafel wastafelkraan onderkast kolomkast spiegel en verlichting badkamermeubelen grote maten Zelf af te monteren en af te halen in onze toonzaal in geel. Lees meer toonzaalbad villeroyboch oberon . Te koop toonzaalbad villeroyboch oberon x wit alpine. Zelf af te monteren en af te halen in onze toonzaal in geel. Lees meer toonzaalmeubel o plus triangle te koop toonzaalmodel ba.

producten showroom over ons contact nl fr en producten meubelen classic badkamermeubelen classic badkamermeubelen classic badkamermeubelen omvat de cottage en retro badkamermeubelen. De rechte hoeken brengen een eenvoudige stijl die warmte en gezelligheid uitstraalt. De profielen en accenten op deze meubel ensembles zijn sober. De gezellige badkamer waar men in alle rust en sereniteit kan herbronnen. Majerling badkamer meubel waskom trendy badkamer meubel cm trendy badkamer meubel cm trendy badkamer meubel cm kent badkamer meubel waskom bristol badkamer meubel waskommen carlton badkamer meubel waskom carlton badkamer meubel waskommen richmond badkamer meubel waskommen kensington badkamer meubel waskom chelsea badkamer meubel waskom milton badkamer meubel waskommen cambridge badkamer meubel waskom cambridge badkamer meubel waskommen balmoral badkamer meubel waskommen.

Wat je wil weten over Badkamermeubelen

menu home woonkamer kasten op maat schouwmantel lambrisering tvmeubel radiatorkasten wandbekleding badkamermeubel keukens slaapkamer inbouwkasten slaapkamerkasten beddehoofd bedden op maat dressing deuren schuifdeuren akoestische deuren hoge deuren blokdeuren invisible deuren himacs winkelinrichting totaalprojecten herstelling renovatie contact prijsaanvraag vd projects merksplassebaan oostmalle infovdprojects.be privacy en cookiebeleid badkamermeubel op maat badkamermeubel wij maken uw badkamermeubel op maat. In alle mogelijke vormen De prijsbepaling van badkamermeubelen Wij adviseren in keuze materiaal en kleur voor een hoogwaardig resultaat. Klik hier wenst u een vrijblijvende prijsofferte voor uw badkamermeubel op maat .